Notes de premsa

Es tallen parcialment alguns camins per perill d’esllavissades

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/10/2012

A causa de les últimes pluges i els forts vents d'aquest cap de setmana, els serveis de mobilitat de la Guàrdia Urbana han tallat parcialment el camí de la Pedrera del Coubi per risc d’esllavissades. En aquest sentit, s'ha prohibit el pas de vehicles pesants des del passeig Nord fins el camí de l’Institut Pere Mata, i s'ha tallat la circulació totalment per a tots els vehicles en aquest tram del camí, però en sentit contrari, és a dir, des de l'Institut Pere Mata fins el passeig Nord.

Per altra banda, també s’han tallat els accessos al camí de Mas de les Monges, des del camí de la depuradora fins el barranc de l’Escorial en ambdós sentits de circulació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.