Notes de premsa

Arrenca el Programa de Dinamització Esportiva als Centres d’Educació Secundària i Primària del Baix Camp

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/11/2012
Les autoritats del Baix Camp a l'activitat esportiva de Prades.

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Reus, l’Institut Municipal d’Esports de Cambrils, i el Consell Esportiu del Baix Camp organitzen la nova edició del Programa de Dinamització Esportiva als Centres d’Educació Secundària i Primària del Baix Camp.

Aquest programa, que es desenvolupa des de l’any 2000, té l’objectiu d’oferir activitats esportives en espais naturals o espais esportius de gran format, que permetin als joves experimentar la pràctica esportiva de diverses modalitats en horari lectiu.

La previsió per aquest curs 2012-2013 és la participació de més de 3.400 alumnes, dels quals prop de 2.000 són d’educació secundària i batxillerat, i la resta de primària.
Per al regidor de l’àrea d’Esports, Sebastià Domènech, aquest programa «és una proposta engrescadora per als participants que poden experimentar esports alternatius o apropar-se a instal·lacions I activitats de les que no disposen a l’escola». El regidor afegeix que «l’esport és un element motivador, I aquestes propostes són molt valorades tant pels alumens com pel professorat dels centres».

Les primeres trobades són aquest mes de novembre a Prades, amb una cursa d’orientació i una altra cursa de Roadbook i Flag adreçada a alumnes de 2n d’ESO.
Les properes sessions són:

  • 4t EP: Patinatge al POM de Reus (1,4,15,18,22,25 de febrer de 2013)
  • 1r d’ESO : Intercrosse i touch al camp de futbol de la pastoreta a Reus.( 12,14 de març de 2013)
  • 6è EP: Miniatletisme al CNR Ploms. (15,18,22,25,29 d’abril i 6,9 de maig de 2013)
  • 3r d’ESO : Volei platja i aeròbic a Cambrils (16 i 17 d’abril de 2013)
  • 4t d’ESO : Kayac i canoa al pantà de Siurana ( maig de 2013)
  • 1r i 2n de BAT : Bateig de vela a Cambrils (a escollir durant el mes de maig de 2013)
  • 5è EP: Activitats aquàtiques a les Piscines Municipals de Reus (10,11,12,13,14,17 de juny de 2013)
Les autoritats del Baix Camp a l'activitat esportiva de Prades.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.