Notes de premsa

Programació del Mas Pintat del mes de novembre oberta a tota la ciutadania

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/11/2012

El Mas Pintat inicia aquest dijous 15 la programació d’activitats del mes de novembre oberta no només als usuaris inscrits als tallers del servei municipal sinó al conjunt de la ciutadania.

Mas Pintat, que depèn de la regidoria de Família i Gent Gran, ofereix aquest 15 de novembre a les 16:00h una xerrada sobre la utilitat de la fisioteràpia per tal d'enfortir la musculatura del sòl pèlvic, a càrrec de Katy Bonet, fisioterapeuta del centre «Spai Terapèutic». La xerrada, gratuïta i oberta a tothom, tractarà sobre les diferents situacions, com l'embaràs, el postpart, la menopausia o les postcirugies abdominals, en què acudir a un fisioterapeuta per tal de treballar el sòl pèlvic pot millorar molt la qualitat de vida de la dona. També es parlarà  de com als homes els hi resulta de gran ajuda el treball pelvi-perineal, tant en la prevenció d'alteracions prostàtiques com en les pre/post cirurgies (per adenomes, càncer de pròstata...), ja que exercitar la musculatura abans i després de la cirurgia afavoreix de manera considerable la recuperació del control de la micció.

La regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, valora molt positivament l'èxit i la utilitat de les activitats i xerrades que s'organitzen a Mas Pintat, i destaca que «aquesta xerrada pot donar conèixer a molts homes i dones un àmbit de la fisioteràpia força desconegut que els pot ajudar a millorar la seva salut i el seu benestar».

 El calendari d'activitats de Mas Pintat previstes per al mes de novembre és el següent:

  • Dimarts 20 de novembre, a partir de les 17:30h, celebració Dia Internacional de la Infància amb manualitats infantils, animació i berenar per totes les famílies assistents.
  • Dijous 22 de novembre, a les 19:30h, xerrada Escola de Pares: "Com parlar de la sexualitat amb els teus fills adolescents". 
  • Dijous 29 de novembre, a les 16:00h, xerrada espai familiar "Planifiquem la nostra família", a càrrec de Carme Fonollosa, llevadora de la Unitat d'Atenció a la Dona
  • Divendres 30 de novembre, a les 17:00h, xerrada "Beneficis i ajuts a les famílies nombroses i com estalviar mitjançant el Pla +Família, a càrrec de l'Associació de Famílies nombroses de Catalunya (FANOC)

Mas Pintat és l'únic espai familiar municipal que promou que pares i fills comparteixin experiències i activitats en un context socio-educatiu de la província de Tarragona i compta actualment amb més de 800 usuaris.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.