Notes de premsa

Benestar Social col·labora en la campanya solidària de Banc d'Aliments i Intercun

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 21/11/2012
Presentació de la campanya d'Intercun i Banc d'Aliments

Intercun, l’Organització Interprofessional de la Carn de Conill de Granja, i el Banc d’Aliments, amb la col·laboració de l'àrea de Benestar Social, han iniciat una campanya solidària a la ciutat sota el lema «Suma’t al nostre repte per Reus. Per cada kilo de menjar que donis, Intercun donarà un altre kilo de carn de conill».

La iniciativa és una prova pilot que es desenvoluparà simultàniament a Reus, Bilbao i Santiago de Compostela, i és probable que més endavant es traslladi a altres ciutats de l’Estat. La campanya es portarà a terme els divendres i dissabtes compresos entre el 23 de novembre i el 15 de desembre amb la instal·lació d’uns punts de recollida d’aliments. En concret, els llocs on els ciutadans podran fer les donacions d’aliments seran els següents segons la data:

  • El 23 i 24 de novembre: passeig Prim / plaça de la Pastoreta.
  • El 30 de novembre i 1 de desembre: plaça Evarist Fàbregas i Pàmies
  • El 7 i 8 de desembre: plaça de la Llibertat
  • El 14 i 15 de desembre: passeig Sunyer /plaça del nen de les Oques

Intercun té l’objectiu de donar suport a la tasca que realitza diàriament el Banc d’Aliments aportant un aliment fresc com la carn de conill, que aporta els nutrients necessaris per seguir una alimentació sana, variada i equilibrada, com és la dieta mediterrània.

La difusió de la iniciativa es fa a través d’una campanya que protagonitza el presentador reusenc Andreu Buenafuente.

Presentació de la campanya d'Intercun i Banc d'Aliments

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.