Notes de premsa

Recepció a la nova Junta Directiva del CF Reus Deportiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 21/11/2012
Foto oficial de la recpeció a la nova Junta Directiva del CF Reus Deportiu.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor de l’àrea d’Esports, Sebastià Domènech, i el regidor de l’àrea de Medi Ambient, Marcos Massó, han rebut aquesta tarda a la noa Junta Directiva del CF Reus Deportiu, encapçalada pel seu president Xavier Llastarri.

L’alcalde de Reus els ha encoratjat a treballar pel futbol de la ciutat i per fomentar l’esforç i els valors esportius. La nova Junta Directiva ha obsequiat a l’alcalde de Reus i al regidor de l’àrea d’Esports amb una samarreta del Club signada pels futbolistes.

Foto oficial de la recpeció a la nova Junta Directiva del CF Reus Deportiu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.