Notes de premsa

Més de 325 jocs en català, a la venda en botigues del Baix Camp i el Priorat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/12/2012

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura torna a posar en marxa, com cada any, la campanya “Jocs en català” per donar a conèixer l’oferta comercial de jocs i joguines en català i també les botigues en què les consumidors en podran trobar.

Col·laboren en aquesta campanya 17 establiments: Abacus, Galatea Llibres, Juguettos-Interkits, Joguines Guasch, Joguines Mar i Cel, Joguines Segú, Joguines Somnis, Llibreria Gaudí, Magatzems Chacón i Tomàs Barberà a Reus; Joguines Rialles i Zacaries Jac (al Port i a la Parellada), a Cambrils; El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia a Falset, i Esclat a Vinyols i els Arcs. També hi col·laboren dues botigues virtuals: www.productesdelaterra.cat i www.raletralet.cat.

Enguany hi ha més de 325 referències al mercat per triar, entre puzles i encaixos, ordinadors de joguina, joguines educatives, jocs de taula i jocs multimèdia, i altres joguines com peluixos i també nines que canten o parlen en català. Per tal que la canalla pugui demanar aquests jocs, s’han editat més de 8.000 cartes als reis. Una bon part d'aquestes les distribuirà l’àrea d'Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus a les llars d'infants.

Al web www.cpnl.cat/reus/jocs, a més de les dades de les botigues que hi col·laboren, hi ha publicat el catàleg així com la disponibilitat dels jocs.

Malgrat la crisi, l’oferta comercial de jocs en català creix any rere any. Aquest 2012, amb més de 325 referències, es registra un augment del 10% respecte de l’any anterior.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.