Notes de premsa

S’inaugura una nova edició del Parc de Nadal de Reus, al Palau de Fires i Congressos

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/12/2012

Aquest dijous, 27 de desembre, a les 18:30 h, s’inaugura una nova edició del Parc de Nadal de Reus, amb la participació dels esportistes de Reus dels Jocs Special Olympics 2012 dels Clubs Esportius Alba, Baix Camp i Bellissens, i amb la presència del regidor cap de l’Àrea d’Esports, Sebastià Domènech. Els esportistes convocats destaparan de forma simbòlica el cartell del Parc de Nadal i faran un recorregut pels diferents espais.

El Parc obrirà de les 15:00 h fins a les 21:30, amb l’excepció del 31 de desembre que tancarà a les 20:00 h i el dia 1 de gener que romandrà tancat. En aquesta segona edició a l’edifici de Fira de Reus (Tecnoparc), compta de tota la superfície ocupada; més de 6.000 m destinats al lleure d’infants i famílies en aquest període de les festes nadalenques.

Preus
El Parc de Nadal manté els mateixos preus dels anys anteriors (absorbint l’increment de l’IVA de les entrades): 5 euros l’entrada general diària, a més de les opcions de bonus 5 (22 euros), el bonus 10 (40 euros) i descomptes per famílies nombroses i monoparentals, grups, persones amb minusvalidesa i Carnet Jove.

Els serveis del Parc
Els serveis del Parc, guarda-roba, atenció sanitària, acompanyament social i diversos punts de servei de bar i cafeteria es complementaran amb els propis de Fira de Reus, que inclou aparcament soterrani, així com la possibilitat d’accedir amb transport públic mitjançant la línia convencional d’autobús L50 i el servei extraordinari L81, amb sortida a la plaça de la Llibertat, cantonada amb la plaça del Pintor Fortuny i amb freqüència de 15 minuts durant tot l’horari del Parc.

Activitats
El Parc de Nadal de Reus ofereix cada dia una agenda complementària a les activitats del parc. Així, diàriament, entre les 16:30 h i les 19:30 h, i cada mitja hora, entitats explicaran contes als nens al teatret del Parc. Al hall de l’edifici hi haurà actuacions musicals i del seguici festiu i cercaviles d’elements festius que participen al Parc en alguna de les activitats.

A la xarxa
El Parc de Nadal de Reus també és present a la xarxa. Enguany com a novetat, el parc s’afegeix a la xarxa Twitter amb l’usuari @parcnadal i a Instagram amb l’usuari @parcnadalreus. Es podran comentar les activitats amb l’etiqueta #reusnadal, que ja és oberta a tothom que vulgui participar-hi. Aquesta proposta se suma a la pàgina web i al facebook del parc que, com l’any passat, ofereixen un espai per compartir informació al voltant d’aquest esdveniment.

El Parc de Nadal és present a la xarxa social Facebook, amb una pàgina específica amb el nom Parc de Nadal Reus. A la pàgina web www.parcdenadal.cat, els usuaris poden consultar entre d’altres, les notícies relacionades amb el Parc, les dates, els horaris o els preus. També hi ha un espai reservat a les entitats per la gestió de les activitats que desenvolupen al parc.

A banda de canalitzar-hi les informacions i novetats de la mostra, a través de les xarxes socials, l’organització del parc pretén crear un espai on els assistents al Parc puguin compartir experiències, penjar suggeriments i realitzar propostes interactives.

Dins del recinte de la fira, l’Ajuntament de Reus instal·larà un espai wifi i s’hi ubicaran alguns ordinadors perquè els majors de 14 anys puguin publicar comentaris en el perfil de Facebook i al twitter del Parc de Nadal amb l’etiqueta #reusnadal.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.