Notes de premsa

El 100% dels alumnes de català del CNL de l’Àrea de Reus recomanaria els serveis, segons una enquesta

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 16/01/2013

A fi de conèixer objectivament l’opinió de l’alumnat sobre els cursos de català i poder millorar els aspectes que calgués, el CNL va administrar, aquest juliol, un qüestionari de valoració a 118 estudiants de Reus.

Aquests són alguns dels resultats obtinguts, en una valoració de 0 a 10:

  • Grau de satisfacció amb el progrés en l’aprenentatge: 7, 4 
  • Grau de satisfacció amb els materials utilitzats: 7,9
  • Grau de satisfacció amb el guiatge rebut en el procés d'aprenentatge: 9,16
  • Valoració global del curs: 8,93
  • interès per participar en activitats complementàries: 7,6

I la definitiva: el 100% dels enquestats, recomanaria el servei que ofereix el CNL.

Quant a la difusió de l’oferta formativa del CNL, de la manera que s’han assabentat dels cursos de català , del qüestionari també se’n desprèn la importància emergent d'Internet i les xarxes socials al costat de les persones que han fet cursos al CNL, els informadors institucionals i els mitjans de comunicació.

A partir d’ara, el CNL passarà anualment el qüestionari a una mostra que inclourà Reus però també la resta de municipis on el CNL organitza cursos (en aquest moment a Cambrils, Falset, l’Hospitalet de l’Infant i Prades).

D’aquesta manera les dades seran representatives de tot l’àmbit territorial del CNL, que abasta el Baix Camp i el Priorat.

El CNL agraeix a l’alumnat, als col·laboradors, a les institucions i al professorat que hagin fet possible aquests bons resultats i es compromet a continuar treballant per mantenir o millorar aquest nivell de satisfacció.

Durant el mes de febrer s’iniciarà un segon quadrimestre dels cursos de català, tant presencials com a distància o en línia, del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus. Consulteu al nostre web les dates d’inscripció als diferents municipis: wwww.cpnl.cat/reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.