Notes de premsa

L’Ajuntament aprova la cessió de terreny per a l’ampliació de l’Escola Maria Cortina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/01/2013

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 25 de gener la cessió de terrenys a l’Escola Maria Cortina per possibilitar l’ampliació del centre educatiu. L’Ajuntament respon així a la petició de l’escola per buscar una solució a les necessitats d’adaptació, millora i ampliació de les seves aules i instal·lacions escolars.

La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, Dolors Sardà, afirma que «amb aquest acord, l’Ajuntament vol contribuir a satisfer nes necessitats d’ampliació d’una escola que cal tenir present en el mapa escolar de la ciutat pel seu emplaçament, l’oferta educativa i la trajectòria d’escolarització al llarg dels anys».

La Junta de Govern Local ha acordat constituir un dret de superfície a favor de l’Escola Maria Cortina sobre 189,22m2 de terrenys situats al número 18 del carrer d’Antoni Gaudí i que s’hauran de destinar a l’ampliació de les dependències del centre educatiu. Actualment, aquest terrenys estan edificats amb una nau de planta única.

El dret de superfície es constitueix a títol gratuït i té una durada de 50 anys, sempre que es mantinguin les condicions de l’entitat a qui se li cedeix i es destini l’espai a fins educatius. L’acord preveu que l’escola haurà de construir les noves instal·lacions en el termini de quatre anys.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.