Notes de premsa

Mas Pintat, punt de trobada d'avis novells

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 14/03/2013

El Mas Pintat programa aquest dijous 14 de març a partir de les 16:00h la segona lloc la segona trobada d'avis dels néts de l'Espai Nadó de Mas Pintat, sota el títol «Som avis i àvies, experiències, sentiments i emocions amb uns néts molt presents».

Es tracta d'una activitat, amb una periodicitat bimensual, engegada aquest any 2013 per la regidoria de Família i Gent Gran. A la trobada hi assisteixen avis, la majoria novells, i també fills i néts.

El desenvolupament de l'activitat consisteix en una tertúlia per posar en comú les experiències, sentiments i emocions que suposa esdevenir avi per primer cop.

Aquest dijous la dinàmica de la trobada se centrarà en les experiències que han viscut els participants en els darrers dos mesos i el balanç de les experiències compartides en l'anterior sessió.

En la primera trobada, que va tenir lloc el passat 24 de gener, la dinàmica es va centrar en l'observació d'unes il·lustracions del llibre "Amb ulls d'avi", del dibuixant i pedagog Francesco Tonucci "Fratto", en què els participants, més d'una trentena, es van veure reflectits i d'aquesta manera es va incentivar el debat i l'intercanvi d'experiències.

La regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, considera que s'han d'incentivar les relacions intergeneracionals «Aquesta activitat respon a la necessitat de molts avis de trobar un espai on compartir els seus neguits i experiències. I Mas Pintat els ofereix l'oportunitat d'interactuar no només amb altres avis, sinó també amb fills i néts».

Mas Pintat és l'únic espai familiar municipal que dóna suport a la infància i a les famílies de la província de Tarragona i té un miler d'usuaris.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.