Notes de premsa

El Bartrina presenta dissabte un concert amb La Colònia i un espectacle familiar, diumenge

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/04/2013
Imatge dels integrants del conjunt La Colònia
Imatge de l'espectacle Rucs la Maledicció del Bruixot

El Teatre Bartrina presenta aquest dissabte al vespre (21:00 h) un concert amb el conjunt La Colònia, un projecte musical que arrenca pels volts del 2011 amb la trobada d’Albert Galcerà, director i acordionista de l’orquestrina Garbuix, banda que amenitza els cabarets del Festival Trapezi de Reus, i Xavier Ciurans, cantant del grup Gertrudis.

La proposta d’ambdós músics passa a ser compartida amb el percussionista Pepo Busquets, el contrabaixista Lluís Chabuch, i el violinista Albert Carbonell. D’aquesta unió, en surt un estil propi amb aromes de música balcànica, flaires de cabaret i notes d’arrel mediterrània. L’espectacle d’aquest dissabte al Teatre Bartrina de Reus serà la presentació del seu primer EP revestit amb l’espectacularitat de tots els elements artístics que en formen part. 

«Rucs, la maledicció del bruixot», espectacle familiar
«Rucs, la maledicció del bruixot» és l'aventura de dos comediants condemnats a anar de poble en poble explicant La Maledicció del Bruixot...

Es tracta d’una història per a grans i petits que aquest diumenge (12:00 h) permetrà gaudir del teatre a tota la família. La proposta és dirigida per l’actor i humorista vinculat a la ciutat de Reus Toni Albà i els intèrprets són Pere Casanovas i Pere Romagosa.

Imatge dels integrants del conjunt La Colònia
Imatge de l'espectacle Rucs la Maledicció del Bruixot

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.