Notes de premsa

Campanya de la regidoria de Convivència i Immigració i de la Guàrdia Urbana contra els actes incívics

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/05/2013

La regidoria de Convivència i Immigració i la Guàrdia Urbana de Reus portaran a terme una campanya específica per a la detecció i denúncia dels propietaris de gossos que no recullen les defecacions que els animals realitzen a la via pública. La campanya ve motivada per les queixes rebudes relacionades amb els actes d’incivisme, i, en especial d’aquestes actituds d’incivisme que embruten i malmeten la imatge de la ciutat i que causa molèsties a altres usuaris de les vies i espais públics.

Segons la regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte “un dels temes amb més queixes pel què fa a la via pública a la ciutat de Reus és la brutícia als carrers i places, per no recollir els excrements dels gossos. Tot i que els ciutadans cada dia estan més conscienciats de la importància de la recollida de les defecacions dels gossos, encara hi ha un percentatge de propietaris que no actuen cívicament.”

Per aquest motiu els agents de la Guàrdia Urbana denunciaran a les persones que no recullin els excrements que hagi deixat el seu gos al carrer, la qual pot comportar una denúncia de fins a 750 euros.

L’Ajuntament de Reus, amb aquesta campanya vol consciència a la ciutadania de la importància de mantenir neta la ciutat, i la necessitat de que tothom col·labori de forma activa en la neteja, dipositant la brossa dins dels contenidors, recollint els excrements dels gossos i evitant llençar al terra papers, closques de pipes, xiclets, etc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.