Junta de Govern Local 2013-10-04

Cerca extractes dels Acords adoptats per la Junta de Govern

E.g., 18/07/2024
E.g., 18/07/2024
Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/10/2013

Acta núm. 21/2013

EXTRACTE DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL ORDINÀRIA DE L’AJUNTAMENT DE REUS DE 4 D’OCTUBRE DE 2013

1. Aprovació de l'acta de la sessió anterior.

S’aprova l’acta de la sessió del dia 27 de setembre de 2013.

2. Informació de l’Alcaldia.

No n’hi ha.

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

3. Gestió Econòmica i Pressupostària. Aprovació de la relació de despeses.

S’acorda:

APROVAR les despeses corresponents a obres, subministraments i serveis efectuats a l’Ajuntament, que es relacionen en llistat adjunt a l’expedient per un total d’1.135.147,31€ (UN MILIÓ CENT TRENTA-CINC MIL CENT QUARANTA-SET EUROS AMB TRENTA-UN CÈNTIMS), amb càrrec a les corresponents partides de l’exercici 2013 i procedir al seu pagament. Així mateix, es validen les cessions de crèdit que es sol·licitin per part dels proveïdors i contractistes.

ASSUMPTES SOBREVINGUTS

4. Promoció Econòmica. Conveni de cooperació per la promoció econòmica, empresarial i turística de les comarques tarragonines com a destí turístic i en especial de l’aeroport de Reus.

S’acorda:

PRIMER: Deixar sense efecte el conveni de cooperació per a la promoció econòmica, empresarial i turística de les comarques tarragonines com a destí turístic i en especial de l’aeroport de Reus entre la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Vila-seca, l’Ajuntament de Salou, l’Ajuntament de Cambrils, l’Autoritat Portuària de Tarragona, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Valls, la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Província de Tarragona i la Confederació d’Empresaris de Comerç i de Serveis de les Comarques Tarragonines, formalitzat en data 5 de juliol de 2012.

SEGON: Aprovar el conveni de cooperació per a la promoció econòmica, empresarial i turística de les comarques tarragonines com a destí turístic i en especial de l’aeroport de Reus entre la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Vila-seca, l’Ajuntament de Salou, l’Ajuntament de Cambrils, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona, la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Valls; el qual figura a l’expedient.

La durada d’aquest conveni serà fins al dia 31 de desembre de 2016, amb la possibilitat de ser prorrogat per dos anys addicionals.

TERCER: Aprovar la despesa plurianual d’acord amb el previst en el referit conveni.

QUART: Autoritzar i disposar l’aportació econòmica corresponent a l’any 2013 per import de 142.000 € en els terminis que figuren al conveni i amb càrrec a la partida 204106-433110-47001 Promoció-Aportacions-A empreses privades.

CINQUÈ: Adoptar el compromís d’habilitar en el pressupost de despeses per als exercicis 2014 a 2016 els crèdits adequats per fer front als compromisos econòmics adquirits per l’Ajuntament en virtut del conveni que s’aprova. Les aportacions d’aquests anys quedaran supeditades a l’existència de crèdit en el corresponent pressupost.

SISÈ: Facultar al Molt Il·lustre Sr. Alcalde, el Sr. Carles Pellicer Punyed, per a la formalització del conveni esmentats així com de qualsevol altre document que esdevingui necessari per fer efectius els acords anteriors.

SETÈ: Donar trasllat d’aquest acord al Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, qui actuarà com a dipositària de les aportacions.

Reus, 14 d’octubre de 2013.

El secretari general

Jaume Renyer Alimbau

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.