Notes de premsa

Finalitza el termini per participar al projecte Joves amb talent, adreçat a titulats universitaris menors de 30 anys

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 31/10/2013

El proper 30 de novembre finalitza el termini per a participar en el projecte Joves amb Talent que, a Reus, es du a terme des de Mas Carandell. Aquest projecte combina l’orientació laboral i l’acompanyament a la inserció a través de l’adquisició d’experiència pràctica en empreses, amb un doble objectiu: millorar l’ocupabilitat de joves de fins a 30 anys, amb titulació universitària o de cicles formatius de grau superior, i per l’altra banda oferir a les empreses la cobertura de llocs de treball de concreta especialització. En definitiva, sumar el talent de joves professionals sense experiència amb empreses tractores del territori.

Joves amb Talent és un projecte de Xarxa Local de Promoció econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals.

A Reus, aquest projecte d’àmbit català, es du a terme des de l’IMFE Mas Carandell, entitat membre de Xarxa Local, que facilita els recursos per dur a terme les accions. Unes accions que des del passat mes de març s’han concretat en l’atenció a 50 persones i la informació al voltant de 30 empreses. S’han signat 10 convenis de pràctiques en els sectors de la Comunicació, la Qualitat, Social, Salut, Tecnologia alimentària, i Arquitectura i enginyeria. La durada mitjana dels convenis de pràctiques és d’uns dos mesos a raó de 4h diàries. I en aquests moments ja s’han assolit 7 insercions en el mercat laboral.

A més de Reus, el projecte Joves amb Talent es du a terme a Cambrils, Tarragona, Granollers, l’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Mollet del Vallès, Ripollet, Rubí, Sta. Perpètua de la Mogoda, Sant Adrià del Besòs i Sant Vicenç dels Horts. A nivell global s’han atès més de 900 persones i s’han signat més de 60 convenis de pràctiques.

Les persones o empreses que tinguin interès en participar s’han de posar en contacte amb Xarxa Local a través del telèfon 977 010 850 de Mas Carandell.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.