Notes de premsa

Presentació d’ampolles de cava dedicades al general Prim

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 20/02/2014

El Col·lectiu Amics de Prim presenta aquest dissabte, 22 de febrer, a les 10:00 h, les ampolles de cava i plaques oficials dedicades al general Joan Prim i Prats, que qui es commemora aquest any el bicentenari del naixement. La presentació es farà en un establiment del carrer d’Argentera, 10.

Aquest acte promogut des del Col·lectiu Amics de Prim està inclòs en el programa d’actes del Bicentenari del General Prim 2014 i servirà per donar a conèixer el disseny de les plaques i l’etiquetatge per a les ampolles de cava commemoratives del bicentenari del general reusenc. L’acte es realitzarà en un establiment públic en el qual també s’hi podran veure gravats i elements d’època relacionats amb Joan Prim i Prats.

Conferències previstes

D’altra banda, també en el marc del Bicentenari General Prim 2014, els pròxims dies hi ha programades dues conferències a la societat El Círcol a l’entorn de la figura del militar reusenc. Dimecres, 26 de febrer, a les 20:15 h, es presentarà el llibre «El General Prim», d’Arnau Cònsol, acte que presentarà l’historiador i arqueòleg Jaume Massó. El dia 11 de març, també a les 20:15 h, és prevista la conferència «Prim y el Rey Don Amadeo I», a càrrec del conferenciant Amadeo-Martín Rey y Cabieses, doctor en Història i professor de dinasties reials a la Universidad Rey Juan Carlos I. Aquest acte es fa en col·laboració amb la regidoria de Formació per a la Integració, que forma part del comitè organitzador del Bicentenari General Prim 2014.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.