Notes de premsa

Els usuaris dels Casals Municipals de la Gent Gran de Reus reben assessorament mediambiental

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/02/2014

Durant el mes de febrer els usuaris dels Casals Municipals de la Gent Gran de Reus reben assessorament mediambiental, una activitat organitzada conjuntament per la regidoria de Família i Gent Gran i l’àrea de Medi Ambient. Fins ara una trentena de persones han assistit, i han participat de manera activa, a cadascuna de les sessions que s’han fet als dos casals municipals de la gent gran del Districte V, ubicats a la zona sud de la ciutat. La propera xerrada tindrà lloc aquest dimarts, a les 17:30 h, al Casal Municipal de la Gent Gran del Districte II, ubicat al Centre Cívic Ponent.

Durant la xerrada, primer una tècnica de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus explica com s’ha de fer de manera correcta la recollida selectiva dels residus per tal que sigui efectiva. En acabar l’explicació, es lliuren bosses de colors per a la recollida de paper, vidre i envasos, el cubell per la matèria orgànica, la bossa pels cartrons i un iman en què s’explica com fer la separació de residus a casa. Els usuaris poden intervenir en tot moment, exposant qualsevol dubte.

Valoració positiva

La regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, considera molt positiva aquesta activitat: «Un cop més, facilitem el desenvolupament d’una activitat proposada pels mateixos usuaris dels casals, que van mostrar-se interessats a conèixer millor el sistema de recollida de les escombraries. Ens sembla una manera positiva de treballar conjuntament entre tots, regidories i usuaris, que fa que la gent gran se senti implicada i activa en els afers de la ciutat».

La darrera sessió es farà aquest dijous, 27 de febrer, a les 18:00 h al Casal Municipal de la Gent Gran del Districte IV, ubicat al Centre Cívic Mas Abelló.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.