Notes de premsa

Més de 150 comerços participen a la Festa de la Primavera del Tomb de Reus en col·laboració amb Reus Promoció

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/04/2014
Més de 150 comerços participen a la Festa de la Primavera del Tomb de Reus en col·laboració amb Reus Promoció

Reus Promoció, l’Agència de Promoció de Ciutat, col·labora amb el Tomb de Reus en l’organització de la Festa de la Primavera, la segona edició de la campanya de promoció que té lloc els pròxims 11 i 12 d’abril. La iniciativa compta amb la participació de més de 150 establiments comercials del centre de la ciutat, que oferiran al públic activitats i avantatges especials durant els dos dies, amb l’objectiu de presentar els nous productes i col·leccions per a la temporada de primavera. El divendres 11 d’abril, els comerços allargaran el seu horari habitual i podran estar oberts fins a les 22:00h.

Cada un dels establiments comercials participants desenvoluparà accions de manera individual: promocions especials, tastos gratuïts, desfilades de models, dj’s, xecs regal, etc... I, a banda, s’organitzaran activitats d’animació al carrer, amb cercaviles musicals i actuacions, així com una petició de mà en directe, el dissabte a les 20:30h al passeig comercial d’El Pallol.

L’Ajuntament, a través de la societat municipal AMERSAM, també col·labora amb la campanya de promoció comercial distribuint vals d’una hora d’aparcament gratuït als pàrquings municipals per tal que els establiments participants puguin repartir-los entre els seus clients.

La Festa de la Primavera, que l’any passat es va estrenar amb el nom de «Reus Spring Show», respon a la filosofia de treball de l’Agència de Promoció de Ciutat: acordar amb totes les entitats comercials de Reus un calendari anual d’activitats de promoció comercial. Des de l’Agència de Promoció de Ciutat es valora molt positivament aquesta campanya, tant pel gran nivell de participació dels comerços com per l’esforç i implicació dels establiments per oferir activitats extres als clients durant aquell cap de setmana. La campanya és un exemple d’iniciativa privada amb suport econòmic municipal que contribueix notablement a l’atractiu de l’experiència de compra a la ciutat de Reus.

Més de 150 comerços participen a la Festa de la Primavera del Tomb de Reus en col·laboració amb Reus Promoció

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.