Notes de premsa
L'esmorzar amb botifarra d'ou del Dijous Gras al Mercat Central
Aquest dijous, 12 de febrer, és Dijous Gras i el Mercat Central de Reus ho celebra amb una degustació popular de botifarra d'ou. Els paradistes, amb la col·laboració de les xarcuteries, el celler i els forns de pa del mercat, oferiran un esmorzar a partir de dos quarts d'onze del matí a l'interior del recinte.
Dijous, a partir de les 10:30 h i fins a exhaurir les existències, al punt d'informació del Mercat Central es podrà tastar la botifarra per gentilesa de les parades de xarcuteria Borrull, Besora, Matilde Bonet, Tremosa, Pladevall, Aurora Yenes, Antonia Antequera i El Maño; els forns de pa Daniel Salinas i Can Vicenç, instal·lats al recinte i amb vi de la parada Celler de Mercat.
A més, aquest dies els Mercats de Reus també viuen l'ambient del Carnaval: algunes de les parades es decoren per a l'ocasió i els clients que s'acostin al Mercat Central i al Mercat del Carrilet a final de setmana podran veure força paradistes disfressats. En el cas del Mercat del Carrilet, el dissabte 14 de febrer, a partir de les 11h del matí, hi actuarà una xirigota.