Notes de premsa

Reus recull el Segell Infoparticipa 2015 que reconeix la transparència i la qualitat de la informació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/04/2016
Montserrat Flores recull el Segell Infoparticipa 2015 per a l'Ajuntament de Reus
Imatge dels premiats en el lliurament de guardons Infoparticipa 2015

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha recollit el Segell Infoparticipa 2015, atorgat pel pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en un acte que s’ha fet aquest dimecres al Born Centre Cultural de Barcelona.

El Segell Infoparticipa és una certificació que reconeix la transparència i la qualitat de la informació pública de les administracions locals, a partir de les avaluacions realitzades pel LPCCP de la UAB, i atorga una marca de qualitat per donar garanties de confiança i credibilitat a la ciutadania. En aquesta edició, s’han analitzat 52 indicadors, 12 més que en l’anterior convocatòria, amb un increment del nivell d’exigència. Reus ha obtingut una puntuació del 96,5%. Per aconseguir el segell, els municipis de més de 50.000 habitants, com és el cas de Reus, han de tenir el 95% dels indicadors positius. Els resultats de l’avaluació queden recollits, municipi per municipi, en el Mapa Infoparticipa.

La regidora Montserrat Flores destaca la voluntat de continuar treballant per enfortir la transparència en l’administració i a favor d’una ciutadania informada que pugui participar en la fiscalització de l’acció de govern i en la presa de decisions.

Montserrat Flores recull el Segell Infoparticipa 2015 per a l'Ajuntament de Reus
Imatge dels premiats en el lliurament de guardons Infoparticipa 2015

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.