Notes de premsa
«Menja't el Mercat», aquest dissabte al Mercat Central de Reus
Aquest dissabte, 21 de maig, «Menja't el Mercat» torna al Mercat Central de Reus: les parades obriran a dos quarts de set de la tarda fins a les onze de la nit per la degustació de les tapes elaborades pels paradistes amb els productes frescos que es venen al Mercat. «Menja't el Mercat», que enguany arriba a la 6a edició, permetrà tastar més de 30 tapes, acompanyades amb vins DO Montsant.
«Roast beef» a les herbes del Montsant, delícies de pollastre, sípia amb romesco, «fajita», cap i pota amb cigrons, espardenya… Aquestes són només algunes de les noves propostes que comparteixen espai amb les tapes de les parades que es mantenen fidels a la seva recepta des de la primera edició: arrós cremós de botifarra negra, carpaccio de bacallà amb tomàquet italià, font de xocolata amb broxeta de fruites, cua de vedella a la jardinera, pernil sensació ibèrica o musclos a la marinera.
L'oferta de plats es completa amb la degustació de vins de la DO Montsant, amb la participació del Celler Cingles Blaus, i amb les begudes del bar que hi ha a l'interior del recinte, la Cafeteria Daniel Salinas, que aquesta edició disposarà d'un segon punt de venda a l'altre extrem del mercat per oferir un millor servei.
Venda anticipada
Pel que fa al preu, les tapes es venen a 2 euros i les begudes a 1,50 euros. Els paradistes també han posat a la venda un paquet de cinc consumicions per 9 euros –tres tapes i dues begudes– que incorpora un val de descompte d'un euro per comprar a les mateixes parades del Mercat Central els dilluns, dimarts i dimecres fins al 8 de juny. Els tiquets es poden comprar de manera anticipada des del cap de setmana passat a algunes parades del Mercat i el dia de la festa hi haurà dos punts de venda.
#menjatelmercat
La jornada es podrà seguir a través de les xarxes socials dels Mercats de Reus, amb compte al Facebook, Twitter, Instagram i Google +, amb l’etiqueta #menjatelmercat.