Notes de premsa

Mas Carandell reuneix empreses i entitats per definir una fórmula de desenvolupament territorial

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 11/07/2016
Foto de sessió
Foto de sessió

Mas Carandell ha organitzat l’Espai de creació col·lectiva, una sessió de treball que ha reunit un grup de representants d’entitats del territori, (públiques i privades) per identificar factors clau per al desenvolupament integral del territori. Amb dinàmiques per facilitar el treball cooperatiu de reflexió i debat, conduit i dinamitzat pel tàndem Anton Queralt, director de Connex Staff i Xavier Tercero, de Quòrum consultors, les persones assistents van posar en comú els ingredients clau i les oportunitats que ofereix el territori, per avançar cap aquest desenvolupament local integral, però també intel·ligent. La sessió va tenir lloc el passat 6 de juliol.

Segons Daniel Rubio, regidor de Medi Ambient i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, l’actual context social i econòmic requereix aquests espais col·laboratius i de treball en xarxa per donar les respostes que la ciutadania i les empreses reclamen.

La identitat de territori i la construcció d’aquest sentit, la cooperació i treball en xarxa (coopetir), la formació, la inversió, la comunicació clara i efectiva, la presa de consciència, la transparència, la gestió del coneixement; són alguns dels ingredients bàsics que es van destacar durant la sessió.

Es preveu donar continuïtat a aquesta acció amb noves trobades conjuntes, que incorporaran altres actors i es desenvoluparan en espais alternatius. Les noves sessions serviran per identificar aspectes, com el qui i com, primordials pel desenvolupament; i concretar-los en accions.

Aquesta sessió forma part del Programa de suport i acompanyament a la planificació estratègica que es promou des de Mas Carandell, com agent d’ocupació i desenvolupament. Aquest projecte és subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social - Servei Públic d’Ocupació Estatal en el marc dels programes de desenvolupament local. I dóna continuïtat al projecte de 2014 Accions de desenvolupament local, ocupació i formació a Reus i el Baix Camp.

Foto de sessió
Foto de sessió
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Foto de sessió 766.8 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.