Notes de premsa

Inici de les activitats al Casal de les Dones

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 5/10/2016
Imatge d'una de les primeres sessions de la programació d'octubre a desembre del Casal de les Dones de Reus

Aquest dimarts ha començat el cicle d'activitats d'aquest trimestre del Casal de les Dones amb les sessions “Autoestima corporal i relaxació”, un taller que finalitzarà el 20 de desembre i que proposa diferents tècniques psicocorporals i de relaxació per aprendre a recuperar l'equilibri entre la ment i el cos, i amb el taller d'escriptura “Lletres que curen”, que ajuda a descobrir tècniques narratives per millorar l'expressió personal dels sentiments. La programació d'activitats inclou sis tallers més que es desenvoluparan durant aquests mesos al Casal de les Dones.

El conjunt de la programació octubre-desembre de 2016 és la següent:

  • Autoestima corporal i relaxació. Del 4 d'octubre al 20 de desembre.
  • Introducció al “mindfulness” per a dones. Del 10 d'octubre al 19 de desembre.
  • Risoteràpia. Del 5 d'octubre al 14 de desembre.
  • Escriptura “Lletres que curen”. Del 4 d'octubre al 20 de desembre.
  • Crea i regala. Del 10 d'octubre al 19 de desembre.
  • Resiliència; capacitat d'adaptació. Del 5 d'octubre al 14 de desembre.
  • Les TIC's i les dones (xarxes socials). Del 2 al 30 de novembre.
  • Entrena't per a ser feliç. Dies 10 i 24 d'octubre; 7 i 21 de novembre i 12 de desembre.

La regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, ha recordat que les noves propostes del Casal de les Dones, incloent-hi els diferents serveis i accions que s'hi realitzen, continuen posant el focus en les polítiques de gènere i amb la visió femenina com a fil conductor, i ha animat les dones que encara no coneixen l'equipament a participar en les diferents activitats que s'hi organitzen. El Casal de les Dones és obert al públic de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h i dimecres i dijous de 17:00 a 19:00 h.

Imatge d'una de les primeres sessions de la programació d'octubre a desembre del Casal de les Dones de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.