Notes de premsa

El web entitatsReus.cat actualitza el seu disseny i s’adapta als mòbils

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 22/12/2016
Nova imatge del web d'entitats

La pàgina web de les entitats de Reus, impulsada per la regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, actualitza el disseny i s’adapta als dispositius mòbils. Aquest web vol ser un aparador de l’actualitat d’interès per al teixit associatiu de la ciutat i una eina més al servei de les entitats que doni suport a la seva tasca.

El web és una de les apostes de la regidoria per fomentar la vida associativa de la ciutat. La regidora Montserrat Flores explica que «el poden consultar les entitats per conèixer recursos que els poden ser útils i per facilitar la tasca de relació entre elles, i també el poden consultar les reusenques i reusencs per conèixer en què treballen les entitats i quins actes preparen. El web mostra i enforteix el panorama associatiu de Reus».

En aquesta línia, el web ofereix un espai perquè les entitats facin els seus propis continguts, en la secció ‘Les entitats expliquen’, per donar encara més visibilitat a la seva activitat. Per publicar-hi cal estar inscrit al registre d’entitats.

Coincidint amb el redisseny de la pàgina, tècnics del Servei d’Assessorament a les Entitats es posaran en contacte amb les entitats per convidar-les a fer ús de l’eina i que sigui una plataforma compartida de difusió de la seva activitat. Alhora, s’oferirà formació específica sobre l’eina a totes les entitats que ho desitgin, a través d’aquest servei, situat al Centre Cívic del Carme.

Cercador d’entitats
Una de les funcionalitat més consultades al web és el cercador d’entitats que permet trobar, a través de paraules clau i també agrupades per àmbits, les entitats inscrites al registre i les seves dades de contacte.

La pàgina també vol ser un aparador de recursos per a les entitats: formació, tràmits habituals, enllaços d’interès per al món associatiu, etc…

Amb el nou disseny de la pàgina, guanya protagonisme la informació que apareix a les xarxes socials amb l’etiqueta #entitatsReus, com a espai compartit de diàleg.

Nova imatge del web d'entitats
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.