Notes de premsa
El Mercat Central s’omple un any més per la 7ª edició del «Menja’t el Mercat»
La festa gastronòmica del Mercat Central ha tornat a omplir les parades de públic per degustar les més de 20 tapes elaborades pels mateixos paradistes aquest dissabte 27 de maig. La festa, de dos quarts de set a les onze de la nit, ha repartit a hores d’ara més de 5.000 consumicions, entre tapes i begudes.
«Menja’t el Mercat» permet conèixer el mercat i les parades des d’un altre punt de vista, en un ambient festiu i en un horari diferent. La festa va començar el 2012 i ara se celebra un cop l’any, a la primavera, gràcies a la implicació dels paradistes del Mercat Central.
L’oferta de tapes ha superat finalment la vintena i entre les propostes de cada parada hi havia receptes com cargols amb salsa, rosbif a les herbes del Montsant, sushi català, font de xocolata amb broqueta de fruites, arròs cremós de botifarra negra, carpacció de bacallà, tàrtar de vedella o menjablanc.
Un any més, l’oferta de plats s’ha completat amb la degustació de vins de la DO Montsant, amb la participació del Celler Cingles Blaus, i amb el servei de bar de la Cafeteria Daniel Salinas.
Les activitats paral·leles han tingut molt bona acollida: des de primera hora, a l’exterior del mercat, el taller de jocs gegants del Circ de les Musaranyes ha posat a prova les habilitats de petits i grans; a dos quarts de set, a la parada d’activitats del mercat, el taller de cuina familiar amb Con eSe de Salud ha acabat amb el tast dels plats elaborats i el repartiment de les receptes; i per acabar, al vespre, els professors i alumnes de cançó, rumba i guitarra de l’Aula de Sons han omplert el mercat de gresca amb una cercavila de cançó improvisada dedicada als paradistes i plena d’humor.
«Menja’t el Mercat» és una iniciativa del Mercat Central que compta amb la participació activa dels paradistes i el suport de l’Ajuntament de Reus i de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis.