Notes de premsa

Darrers dies per presentar propostes als Pressupostos participatius

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/10/2018
Imatge de la campanya de Pressupostos Participatius de Reus 2019

Aquest dimarts 23 d'octubre és el darrer dia que es podran presentar propostes susceptibles d'acollir-se a la convocatòria de Pressupostos participatius 2019, que novament disposa d'una previsió de 750.000 euros per fer realitat les propostes d'inversions sorgides d'aquest procés ciutadà. La presentació de projectes es pot fer a través de la plataforma digital (a https://participa.reus.cat/), presencialment en format paper i a través dels tallers de participació que ja s'han realitzat els dies 10 i 20 d'octubre.

Presencialment
Per tal de facilitar la participació a tothom es poden presentar propostes en suport paper, en una butlleta que es facilitarà en els diferents punts de participació i que s’haurà de dipositar en una urna després d'identificar-se. Hi haurà punts de participació i urnes fixes a cadascun dels sis centres cívics municipals, a les dependències de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència (a l'antic Hospital), a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al palau municipal (OAC) i al Casal de Joves durant tota la fase de presentació de propostes, i també d’altres d’itinerants a diferents parts del territori. El personal tècnic de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència les recollirà un dia a la setmana i les introduirà a la plataforma digital perquè es facin públiques i es pugui fer un seguiment dels comentaris i suggeriments.

Els darrers punts presencials itinerants de presentació de projectes en els quals es podrà participar són:

  • 23 d'octubre. De 16:30 a 18:30 h. Barri Muralla: a la Riera Miró cantonada amb carrer de Dom Bosco. 
  • 23 d'octubre. De 19:00 a 20:00 h. Barri Mas Carpa: a la Plaça de Josep M. Carreras Dexeus.

Avaluació i valoració tècnica
Un cop hagi finalitzat la fase de presentació de propostes per part de la ciutadania, s'iniciarà a partir del dia 24 d'octubre un període d'avaluació i de valoració tècnica que permetrà escatir si s'adapten a les condicions establertes i, per tant, poden passar a les següents fases.

Imatge de la campanya de Pressupostos Participatius de Reus 2019

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.