Notes de premsa
Tallers del projecte Nutrisalt en el marc de la Nit Europea de la Recerca
En el marc de la programació de la Nit Europea de la Recerca que tindrà lloc aquest cap de semana a la plaça Corsini de Tarragona tindran lloc dos tallers centrats en els estudis que s’estan duen a terme dins del projecte Nutrisalt al voltant de les fruites i verdures de proximitat i de l’oli d’oliva verge. Els dos tallers es faran el divendres dia 27 de setembre a la tarda, en les activitats programades entre les 16:30 h i les 21:30 h.
En el primer cas, amb el taller “Fruites i hortalisses de temporada: les superheroïnes d’un món globalitzat”, a càrrec de Gerard Aragonès, Álvaro Cruz, Marina Colom, Raúl López, Romina Rodríguez, Jorge Soliz, Verónica Arreaza i Josefina Ruiz, investigadores del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV. I en el segon lloc, amb el taller “Volem pa amb oli”, a càrrec de Miquel Àngel Bové i Noemí Rabassa, investigadors del Departament d'Economia i Empresa de la URV. Tota la programació es pot consultar a la web de la Nit Europea de la Recerca.
El projecte Nutrisalt és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Reus amb la implicació d’Eurecat, la Universitat Rovira i Virgili (URV), la Fundació URV i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA); amb la col·laboració del teixit empresarial, de manera especial del Cluster de Nutrició i Salut AINS, i de diferents ajuntaments del Camp. Compta amb el cofinançament dels fons europeus FEDER i de la Diputació de Tarragona.