Notes de premsa

Comença el muntatge al Mercadal de la pista de pàdel que acollirà les finals de l’Open Reus Pro Pàdel

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 18/02/2022
Inici muntatge pista de pàdel
Simulació pista de pàdel a la plaça del Mercadal

Avui ha començat el muntatge a la plaça del Mercadal de la pista de pàdel que acollirà les finals del torneig Open Reus Pro Pàdel. Aquest torneig, organitzat pels clubs i centres de pàdel de la ciutat, s’ha concebut com una activitat prèvia a l’arribada a la ciutat, del 7 al 13 de març, d’un prova del calendari del World Pàdel Tour, el circuit de pàdel més prestigiós del món. Durant vuit dies, fins el 6 de març, el centre neuràlgic de la ciutat respirarà l’ambient i l’afició per aquest esport amb una pista a la plaça que acollirà, a més de les finals, activitats paral·leles en horari de matí i tarda com ara exhibicions o pàdel adaptat, entre d’altres.

L’Open Reus Pro Pàdel s’organitza des dels clubs i centres de pàdel de la ciutat: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor. Els divendres i caps de setmana del mes de febrer estan tenint lloc els tornejos a les diferents seus i es juguen competicions als clubs i les finals es disputaran del 25 al 5 de març a la pista de la plaça del Mercadal.

Els guanyadors i guanyadores de cada categoria en cada torneig rebran com a obsequi una entrada d’un dia pel World Padel Tour Estrella Damm Reus-Costa Daurada OPEN.

El regidor d’Esports, Pep Cuerba, destaca les activitats que es portaran a terme a la pista del Mercadal “per tal de promocionar i acostar la pràctica del pàdel als ciutadans de Reus i viure aquest esport des d’un context més proper. L’ambient a la pista serà l’escalfament previ a la gran cita que suposarà l’arribada del World Padel Tour a la ciutat amb el desembarcament dels millors jugadors i jugadores del món, entre les quals hi destaca la reusenca Ari Sánchez”.

 

Inici muntatge pista de pàdel
Simulació pista de pàdel a la plaça del Mercadal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.