Notes de premsa

La mostra del vehicle híbrid i elèctric Velèctric torna a la plaça de la Llibertat el 27 i 28 de maig

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 12/04/2022
Imatge Velèctric 2022

El Velèctric torna al carrer després de l’edició semipresencial de l’any passat i exposarà les principals novetats del vehicle híbrid i elèctric a la plaça de la Llibertat els dies 27 i 28 de maig. La sisena edició d’aquesta mostra, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, s'emmarca en les accions que desenvolupa l'Ajuntament i les empreses municipals per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha destacat que “després de la pandèmia, amb un 2020 sense fira i un 2021 de fira online, Velèctric torna al seu emplaçament habitual a la plaça de la Llibertat i esperem que amb més participació que mai gràcies a l’interès creixent de la població per la mobilitat sostenible”.

Velèctric ofereix als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran  eles principals novetats en bicicletes elèctriques, patinets elèctrics o qualsevol vehicle no contaminant.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un espai amb tallers per als més petits i un espais de xerrades sobre mobilitat sostenible.

Les marques representades seran les habituals: Toyota, Lexus, Nissan, BMW, Honda, Volkswagen, Seat, Renault, Scutum, Focus, entre altres.

La sisena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 27 de maig, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 28 de maig, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h. L’acte oficial d’obertura serà el divendres a les 18:30h, amb una visita de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio.

Imatge Velèctric 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.