Notes de premsa

GALERIA FOTOGRÀFICA - La Diada de Sant Jordi 2022 recupera la normalitat amb 83 parades pel centre de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dissabte, 23/04/2022

La Diada de Sant Jordi d'aquest 2022 està marcada pel retorn a la normalitaat després de la pandèmia, amb parades de llibreries i floristeries, situades a la plaça del Mercadal, i de diferents entitats repartides pels carrers i places del voltant, des del Fossar Vell fins a la plaça del Prim. En total hi ha 62 parades d'entitats, 11 floristeries i 10 llibreries.

L'ambient de la Diada s'ha viscut des de primera hora del matí. Activitats de tot tipus se succeiran durant tota la jornada a la plaça, amb un protagonisme destactat pels autors locals que signen les seves novetats i per Gabriel Ferrater en l'any que es compleix el centenari del seu naixement i que es commemora l'Any Ferrater. 

Entre els actes destacats de la Diada hi ha hagut la Marató de Lectura Gabriel Ferrater, que han obert l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la vicealcadessa Noemí Llauradó, i més tard, a dos quarts d'1 del migdia, el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha presentat un llibre infogràfic de Gabriel Ferrater. 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.