Notes de premsa

La Fira Modernista de Terrassa serà de nou un aparador per promocionar Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/05/2022
Cartell Fira Modernista de Terrassa

Durant aquest proper cap de setmana Reus, participarà a la Fira Modernista de Terrassa amb un estand a la zona dedicada a les ciutats modernistes.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles es mostra contenta per poder tornar a presentar Reus a la Fira Modernista de Terrassa, "després de dues edicions condicionades per la pandèmia i les mesures de restricció a causa de la Covid-19, podem tornar a posar Reus als diferents aparadors del país". Aquest any es recupera la presencialitat en tots els actes i activitats programades a la Fira.

Amb aquesta presència, Reus Promoció donarà a conèixer davant el públic les visites i activitats relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat, així com també les activitats de la Ruta del Vermut i les experiències turístiques que ofereix la polsera “Visit Reus!”.

Per aquesta fira s’ha treballat amb un bo mitjançant el qual, a través d’un codi promocional s’oferirà un descompte especial pels visitants que vulguin comprar la polsera.

D'altra banda, el «Vermut de Reus» tornarà a ser protagonista de la presència reusenca a Terrassa, ja que  es realitzaran degustacions especials a l’estand de Reus Promoció.

Un cop més, Terrassa es vesteix d'època per celebrar la XIX Fira Modernista  que tindrà lloc del 6 al 8 de maig de 2022. Per l’edició d’aquest any, on la universitat juga un paper destacat sent la temàtica principal, s’han previst més de 400 activitats que ompliran carrers, places i equipaments museístics i patrimonials de la ciutat.

Durant tres dies, Terrassa reviurà la ciutat de fa 100 anys, els seus costums, els seus vestits on els visitants podran gaudir d'un seguit d'activitats que tindran lloc en el centre històric de la ciutat: mercat modernista, engalanaments de carrers, tallers d'oficis antics i productes artesans, jornada de portes obertes als museus de la ciutat, visites teatralitzades, comerç al carrer, activitats infantils, cercavila, sardanes, concerts, etc.

Com a novetat, per a aquesta edició, s’incorporen les escoles d’enginyeries que organitzaran activitats relacionades amb la ciència, la tecnologia i el modernisme i s’incorporen nous espais de la Fira més enllà dels carrers més cèntrics amb la finalitat de poder acollir més visitants.

Aquest és un esdeveniment declarat per la Generalitat com a Festa local d'interès turístic de Catalunya.

«La Fira Modernista de Terrassa és una fira adreçada a públic final i que s'emmarca dins de les accions de promoció  realitzades des de  l'Agència  per  captar i fidelitzar els visitants de proximitat i que reforça el posicionament de la ciutat de Reus com a ciutat modernista», tal com  explica la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.

Cartell Fira Modernista de Terrassa
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.