Notes de premsa

Reus Promoció participa avui al primer Congrés Internacional del Vermut

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 6/10/2022
Reus participa al Congrés Internacional del Vermut

La regidoria de Promoció de Ciutat participa avui al primer Congrés Internacional del Vermut, mitjançant l’Agència Reus Promoció. El Congrés, organitzat per l’Institut del Vermut de Barcelona es celebra al Soho Hotel de Barcelona.

El Congrés pretén ser el primer acte de referència de caràcter acadèmic, professional i divulgatiu al sector dels vermuts i el seu objectiu és fer una posada en comú dels progressos, les investigacions i darreres tendències al sector del vermut.

Durant la jornada els assistents podran gaudir de de diferents ponències d’experts del Vermut d’arreu del món com ara Turí, Austràlia i Rio de la Plata i representants de les marques de Vermut de Reus com Yzaguirre i Miró. Per part de Reus Promoció, encarregats d’obrir el congrés i convidats especials, es presentarà la ponència “Reus Capital del Vermut”, i se li donarà presència i possibilitat de degustar les 8 marques de vermut que formen part del Vermut de Reus: Miró, Yzagirre, Iris, Rofes, Cori, Fot-li, Olave i Or del Camp.

El Congrés comença a les 9 del matí i finalitzarà a les 18 h i vol ser el primer de moltes edicions.

Més informació a: www.institutodelvermut.es/congreso

Reus participa al Congrés Internacional del Vermut

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.