Notes de premsa

Joventut et proposa l'Hospital del pànic, un espectacle de terror pensat, creat i realitzat per joves

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 20/10/2022
Cartell de l'Hospital del pànic

Coincidint amb la Castanyada torna l’activitat més terrorífica a Reus de la mà del Casal de Joves i un grup d’uns quaranta joves voluntaris que la fan possible. Enguany es torna a canviar d’ubicació i l’activitat es realitzarà a les intal.lacions de l’antic Hospital Sant Joan tancat des de fa uns 12 anys, gràcies a la col.laboració del Centre MQ i la Regidoria de Salut i Ciutadania.

L’edat recomenada és a partir de 12 anys, tot i que els joves de 12 a 14 anys hauràn d’entrar acompanyats per un adult.

L’espectacle que porta per nom Hospital del pànic es realitzarà els dies 28, 29 i 30 d’octubre.  El 28 i 29 d’cotubre l’horari serà de 19:00 h a 23:00 h i, el 30 d'octubre, de 19:00 a 22:00 h en franges de 15 minuts per grups de 8 persones. 

Les invitacions per entrar a l’espectacle es poden recollir presencialment al Casal de Joves la Palma a partir del 20 d’octubre en el seu horari de dimarts a divendres de 10:00 a 14:00 h i, de dilluns a dijous, de 16:30 a 19:00 h fins a esgotar-les.

Cal portar 2 litres de llet per invitació que anira destinats al Banc d’Aliments de Reus.

El recorregut  per l’equipament de l’antic Hospital de Sant Joan no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

La creació i realització de l’espectacle es realitza amb joves voluntaris de la ciutat després de fer una crida oberta i sota la direcció artística d’Àlex Manriquez, actor i escenogràf que guia i acompanya els joves en tot el procés que comença aquesta setmana amb reunions per rematar la trama, decidir escenografia i buscar qui farà què i qui interpretarà cada personatge. 

Per a més informació es pot trucar al Casal de Joves la Palma al 977010268 o a contactar via Instagram @joventutreus

Cartell de l'Hospital del pànic
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.