Notes de premsa

Conferència “El Cor Eco de Clavé de Reus (1888-1987)a l’Arxiu Municipal per celebrar Santa Cecília

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/11/2022
Invitació conferència Cor Clavé Arxiu Municipal de Reus

L'Arxiu Municipal de Reus acollirà avui dimarts dia 22 de novembre, a les 18:00 h, la conferència “El Cor Eco de Clavé de Reus (1888-1987)”, a càrrec de la Sra. Glòria Mª Arnavat Musté.

L’acte, que s'ha organitzat per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics, serà presentat per la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores Juanpere.

Flores farà èmfasi en la importància de la conservació de la documentació d’una entitat com la del Cor Eco de Clavé de Reus, per la preservació del patrimoni documental de la ciutat que constituirà memòria per a les generacions futures.

Glòria M. Arnavat, amb un fort vincle amb la vida associativa de la ciutat i persona estretament relaciona i amb lligams familiars amb l’entitat (el seu pare, Josep M. Arnavat Miret en fou president durant llarg temps), ha conservat, a més d’objectes habituals d’un Cor d’aquestes característiques: com l’estandard, trofeus, medalles, cintes…

Bona part de la producció documental generada a través dels seus quasi 100 anys d’existència: programes, fotografies, partitures, correspondència, documentació econòmica, actes de junta i altra documentació de caràcter protocol·lari.

A través de la documentació conservada i dels records i la memòria, Arnavat exposarà la història de l’entitat i la importància del Cor per la ciutat del moment.

Invitació conferència Cor Clavé Arxiu Municipal de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.