Notes de premsa

Darrera sessió de l’itinerari d’acompanyament a l’emprenedoria

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 14/12/2022
Imatge itinerari acompanyament a persones emprenedores

Aquest dijous 15 de desembre, de 10 a 12 hores a Redessa Viver, tindrà lloc la darrera sessió de l’itinerari d’acompanyament a l’emprenedoria que impulsa la Regidoria d’Empresa i Ocupació. Aquest itinerari, que ha constat de vuit sessions aquest trimestre, forma part del programa de suport a la creació de noves empreses que inclou eines i coneixements claus a l’hora de crear una empresa i desenvolupar el pla de negoci.

La sessió prevista és “Estratègies per vendre. Planifiquem la comunicació del nostre producte”, a càrrec d’Albert Pàmies, consultor especialitzat en màrqueting. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia als següent enllaç: https://bit.ly/3TCBogA

Metodologia Agile

D’altra banda, continua la programació de càpsules d’innovació i estratègia amb una nova sessió el proper dimarts, 20 de desembre de 9.30 a 11h a Fira Reus, sobre la metodologia Agile i com aplicar-la al teu projecte o empresa, a càrrec d’Àurea Rodríguez, cofundadora de Talentea.

L’objectiu de la sessió és saber com treballar de manera Agile i esdevenir un professional d’alt rendiment; conèixer com transformar una organització per implantar la metodologia Agile i practicar eines que facilitin la gestió Agile de projectes.

Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia a inscripcions.reus.cat/metodologiaagile

Servei d’assessorament

La programació d’aquestes sessions forma part dels programes que impulsa el Servei d’Assessorament a l’Empresa i l’Emprenedoria de la Regidoria d’Empresa i Ocupació. Un servei que sota l’eslògan “Acompanyem des de la proximitat, inspirem des de la professionalitat”, el compta amb un equip de professionals especialitzats per acompanyar en la posada en marxa de projectes professionals de tot tipus i que no té cap cost per a les persones interessades. El servei té un punt d’atenció a l’Antic Hospital al carrer de Sant Joan.

Cal recordar que per tal de rebre assessorament o participar en qualsevol dels programes cal demanar cita prèvia enviant un missatge a info.empresaiocupació@reus.cat o trucant al telèfon 977010003.

 

 

 

 

Imatge itinerari acompanyament a persones emprenedores

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.