Notes de premsa

2.500 infants participen gratuïtament de les activitats de Nadal de lleure de la plaça de la Llibertat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 27/12/2022
Pista de gel de Nadal

L'Ajuntament de Reus ha facilitat l'accés gratuït de diferents col·lectius d'infants i joves de la ciutat a la pista de patinatge sobre gel i les atraccions de fira, en el marc de la campanya de Nadal 2022. Aquesta zona de lleure està instal·lada a la plaça de la Llibertat.

En paraules de Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, " Es tracta d'uns dels aspectes del Nadal a Reus que més ens plauen veient les criatures gaudint d'un Nadal més lúdic amb els seus companys que molts no podrien tenir"

Reus Promoció amb la col·laboració de N-Ice Skating empresa responsable de la pista de gel, ha proporcionat tiquets gratuïts a un total de 1.478 alumnes de 29 escoles d'Educació Primària, d’Educació Especial i d’Entitats Socioeducatives de la ciutat de Reus . El període en que els centres participen d’aquesta activitat és del 28 de novembre del 2022 al 3 de gener del 2023.

Recordem també l'esforç d’estalvi energètic. L'empresa responsable de la pista, s'ha compromès a reduir al 50 % la llum de nit i a compensar també el CO2 produït pel consum de KW. L'objectiu és, mitjançant seva participació amb el projecte mundial Clean CO2, aconseguir reduir el consum d'aquest gas fins al  0% d'emissions

D'altra banda, conjuntament amb  la regidoria de Benestar Social i mitjançant el suport de GREFIC (Gremi de firaires), hem distribuït 800 vals gratuïts a una trentena d’entitats del Consell Municipal de Discapacitats i als infants que participen en les activitats dels diferents Centres Oberts de la ciutat

Enguany, la pista de patinatge restarà instal·lada fins al diumenge 8 de gener.

Pista de gel de Nadal
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.