Notes de premsa

Les persones emprenedores i inversores tenen una cita al 6è Fòrum d'Inversió CAT SUD el pròxim 16 de març

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 9/03/2023
Programa 6é Fòrum Inversió CAT SUD

Les persones emprenedores, inversores, directives i empresàries del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès tindran l’oportunitat de conèixer sis projectes empresarials innovadors dels sectors de la salut, el turisme, l’assessorament legal, la cultura i l’economia circular que actualment cerquen finançament per impulsar el seu creixement. El 6è Fòrum d'Inversió CAT SUD tindrà lloc el pròxim 16 de març, a la sala Genius del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un any més, l’esdeveniment serà un espai de trobada del teixit empresarial del territori i una bona oportunitat per fer networking mentre s'analitza l'atractiu i les possibilitats d'inversió i col·laboració amb empreses emergents. El Fòrum d’Inversió CAT SUD és una iniciativa impulsada conjuntament entre l’Ajuntament de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i l'Agència per a la competitivitat a l'empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ).

Les persones interessades a assistir-hi ja poden fer la inscripció en aquest enllaç, en el qual també es detalla el programa de l’acte.  

Enguany, com a novetat, el programa incorpora una taula rodona on es presentaran les principals iniciatives privades del territori de suport al creixement d'empreses emergents. Hi participaran el fons d'inversió Startsud Studio, que ofereix acompanyament i finançament a les startups del territori, la iniciativa T-Valley Ecosistem, amb el seu programa de venture builder i business angels, EconomistesBAN, el programa de business angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya, i el programa d'Innovació oberta del Grup Gomà-Camps.

Un dels objectius principals d’aquest esdeveniment és facilitar el contacte d'empreses i inversors amb projectes innovadors, viables i amb potencial de creixement. D’aquesta manera, mitjançant el Fòrum d'Inversió CAT SUD, s’assessora les persones emprenedores per tal d’accedir a fons de finançament privats i, alhora, es dona visibilitat als projectes empresarials i es potencia l’ecosistema emprenedor a les comarques del Camp de Tarragona, el Baix Penedès i les Terres de l’Ebre.  

Aquesta és ja la sisena edició d'aquest Fòrum que des de la seva creació ha ajudat a impulsar més de 30 startups del territori.

Programa 6é Fòrum Inversió CAT SUD
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.