Notes de premsa

Presentació del conte d'en Peret Ganxet i el reciclatge impulsat per la Regidoria de Medi Ambient

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/03/2023
Imatge presentació conte Peret Ganxet i el reciclatge

Des de la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus s’ha impulsat una nova edició de les aventures d’en Peret Ganxet, en aquesta ocasió dedicada al reciclatge. “En Peret Ganxet i el Reciclatge”, escrit per M. Carme Bigorra i M. Josep Salvadó amb il·lustracions de Marc Díez es presentarà lloc aquest dilluns 27 de març, a les 19 hores, a la Llotja de Reus.

L’esdeveniment, obert al públic en general i especialment a les famílies amb nens, serà presentat per l’Ariel Santamaria i comptarà amb la intervenció del regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio. En el decurs de l’acte, la coral Alberichor, dirigida per Montse Baiges, interpretarà la Sardana d’en Peret Ganxet; hi haurà ballada del Gegant Pere Ganxet a càrrec de l’Associació Supera’t i en acabar, el Forn Sistaré oferirà una degustació del Pa d’en Pere Ganxet.

En aquesta nova aventura, Peret Ganxet ens explica d’una forma divertida com és la recollida i el reciclatge de residus a la nostra ciutat. El personatge de la Melània Parrot ens porta a la recerca d’unes joies perdudes en un contenidor de reciclatge, i la divertida visita amb els seus companys i companyes d’escola a la central de recollida pneumàtica, on en Peret Ganxet aprèn com es fa la recollida.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha posat de manifest que l’edició d’aquest segon llibre del Peret Ganxet  impulsat per la regidoria - el passat mes de setembre es va presentar Peret Ganxet i el Benestar Animal -  “ens endinsa d’una manera amena en el respecte pel medi ambient i per l’entorn. Per això, conceptes com el reciclatge i la recollida surten en aquest conte que vol contribuir a promoure la separació de residus i la cura del medi ambient entre els més petits de la casa, que sovint fan de prescriptors a la resta de la família”.

Imatge presentació conte Peret Ganxet i el reciclatge

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.