Notes de premsa

El Casal de Joves La Palma proposa una semana d’activitats destinades a millorar l'ocupabilitat de les persones joves

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 30/03/2023
Activitats Setmana Santa Joventut 2023

L’Oficina Jove del Baix Camp i el Casal de Joves La Palma han programat una setmana d’activitats, del 3 al 5 d’abril, orientades a reflexionar sobre el futur formatiu i laboral de les persones joves i a millorar les seves possibilitats de trobar la feina desitjada en un futur proper.

Dilluns 3 d’abril es durà a terme la primera activitat, la xerrada ‘Les professions del futur (sector TIC)’, a càrrec del Clúster TIC Sud, una associació formada per més de 50 empreses del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. En ella, explicaran en primera persona quins són els seus projectes i quines necessitats tenen pel que fa a la recerca de perfils professionals. Una oportunitat per a les persones joves de descobrir en què s’han de formar per tenir un futur professional brillant en el sector digital i tecnològic.

Dimarts dia 4 tindrà lloc una segona xerrada: ‘Què busquen les empreses?’ Representants de les àrees de recursos humans de diferents empreses presents al territori (com Bauhaus o els comerços del Tomb de Reus) explicaran què busquen a l’hora de contractar personal. Els i les joves podran conèixer de primera mà quina formació o experiència necessiten, què han de posar al seu currículum o com han d’afrontar una entrevista de feina.

Dimecres es podrà fer un ‘Curs de primers auxilis’, la formació ideal per conèixer els passos a seguir davant d’una emergència: adquirir els coneixements i tenir clares les accions a realitzar tant a nivell individual com en equip davant qualsevol tipus d’emergència o situació que requereixi primers auxilis.

I dijous, finalment, s’oferirà el ‘Curs de manipulació d’aliments’. Amb aquesta formació aprendran tot allò que cal saber per treballar en qualsevol lloc que requereixi tenir contacte amb menjar: restauració, càterings, botiges de queviures, magatzems d’alimentació, monitor/a de menjador escolar...

Totes les activitats, coordinades des del departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania, estan pensades per a joves entre 16 i 29 anys i són gratuïtes amb inscripció prèvia a inscripcions.reus.cat. Tindran lloc de manera presencial al Casal de Joves La Palma de Reus (carrer de Castellvell, 24), començaran a les 10:00 h i tenen una durada mínima de dues hores i màxima de tres hores i mitja.

Activitats Setmana Santa Joventut 2023
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.