Notes de premsa

El Saló de Plens acollirà aquest dijous al matí l'Audiència Pública del Consell d'Infants Ciutadans

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 12/04/2023
Audiència Pública del Consell d'Infants 2022

Aquest dijous dia 13 d’abril  a partir de les 10:00 h, tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament l'Audiència Pública del Consell Municipal d'Infants 2023. Hi han participat 24 escoles i el tema que els infants han treballat enguany és com es pot donar visibilitat a les referent femenines a la ciutat. Aquesta vegada la regidoria d’Educació ha comptat amb la participació i l’expertesa de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals.

Al llarg del curs, s’han realitzat dues sessions de dinamització a cada escola dinamitzades per les tècniques de les dues regidories. Després de les dues sessions introductòries, cada escola fruit  d’un treball intern  va iniciar un procés participatiu per tal de recollir totes les propostes per visibilitzar les referents femenines a la ciutat. Després, tots els conselleres i conselleres van participar en dues sessions de treball conjuntes per tal de reflexionar i finalment escollir les propostes finalistes que presentaran demà en audiència pública.

L'Audiència Pública del Consell d'Infants s'obrirà amb una benvinguda per part de l'Alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, que és també el president del Consell Municipal d'Infants. També hi intervindran els regidors Daniel Recasens, d'Educació i Cultura i Política Lingüística, i Montserrat Flores, regidora de Participació Bon Govern i Serveis Generals.

Els consellers i conselleres que participaran a la sessió són alumnes de 5è de les següents escoles: Joan Rebull, La Vitxeta, Celia Artiga, Els Ganxets, Montsant, M. Rosa Molas, Rosa Sensat, Sant Pau, Teresa Miquel i Pàmies, Sant Josep, Rubió i Ors, Lycée Français International, Mowgli,  General Prim, La Salle, Marià Fortuny, Eduard Toda, Pi del Burgar, Isabel Besora, Puigcerver, Misericordia, Alberich i Casas, Prat de la Riba, Maria Cortina.

Audiència Pública del Consell d'Infants 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.