Notes de premsa

La VII mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna el 21 i 22 d’abril a la plaça de la Llibertat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 13/04/2023
Mostra Velèctric 2022

La mostra del vehicle híbrid i elèctric, Velèctric, torna a la plaça de la Llibertat el divendres i dissabte 21 i 22 d’abril per exposar les principals novetats en mobilitat sostenible. La setena edició del Velèctric, organitzada per la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, torna un any més per oferir als visitants la possibilitat de provar diferents modalitats de vehicles elèctrics i híbrids, i alhora d’informar-se sobre els seus avantatges. La fira tornarà a comptar amb una zona de test drive per provar els vehicles. També s’hi trobaran les principals novetats en bicicletes elèctriques i patinets.

La fira del cotxe elèctric i híbrid de Reus pretén donar a conèixer les possibilitats i els avenços tecnològics dels vehicles amb energies alternatives al carburant fòssil i que no emeten gasos contaminants i C02, ni sorolls mentre circulen. Així, la mostra comptarà també amb un circuït per a petits i un espai de xerrades sobre  el món de la mobilitat sostenible.

Els expositors confirmats fins el moment són  Bormar Motos, Autoforum Tarragona, Taller del Patinete, Motor 23, Nima, Autoxandri, Baycar i Grupo Oliva. Hi haurà representació de les principals marques del mercat: Toyota, Lexus, Fiat, Mazda, Nissan, Hyundai, Ford, Silence, Audi, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Renault, Cupra, Skoda, Suzuki, Peugeot, Opel, BMW, Mini, Citroen, MG Honda, Yadea (motos), Seat Mo (motos), Fantic (bicicletes) i Zwheel (patinets).

La setena edició del Velèctric estarà oberta el divendres 21 d’abril, de 17:30 a 21:00h, i el dissabte, 22 d’abril, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 21:00h.

Les novetats de la fira es podran seguir per les xarxes socials (facebook, twiter i instagram), amb el perfil @VelectricReus.

Mostra Velèctric 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.