Notes de premsa

Convocada una nova edició del premi literari Diré el que em fuig

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/04/2023
Premi de narrativa Ciutat de Reus Diré el que em fuig

La regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament, a través de les Biblioteques Municipals de Reus, ha convocat la tercera edició del premi literari Diré el que em fuig. Els autors i autores poden presentar els originals fins a finals del mes de juny i optar al premi que està dotat amb 6.000 euros. Els textos han de ser en català i en prosa. 

L'acte de presentació de les novetats editorials locals del Sant Jordi d'enguany a Reus, que es va fer divendres dia 21 d'abril al vespre a la Biblioteca Xavier Amorós, va servir per donar el tret de sortida a la convocatòria del premi i se'n va fer difusió aprofitant l'assistència dels autors i autores dels llibres publicats.

El termini de presentació d'obres s'allarga fins durant tot el mes de juny; s'han de presentar en format electrònic i el nom de la persona guanyadora es dona a conèixer en el marc de la Gala de premis literaris que organitzen conjuntament les Biblioteques Municipals amb Òmnium Baix Camp i l’Associació d’Amics de Reus (entitats que organitzen els seus propis premis literaris) a mitjans de desembre.

El Jurat d’enguany està format per Daniel Recasens, Mariona Barrera, Jordi Cornudella, Marina Porras, Jesús Argentó i Cristina Garreta, que actua com a secretària.

Aquest premi vol retre homenatge a Gabriel Ferrater, poeta, crític, traductor i lingüista nascut a Reus el 20 de maig de 1922. El seu títol és part del darrer vers del poema «A l’inrevés» inclòs al primer poemari Da nuces pueris, de 1960.

Les bases completes del premi literari es poden consultar a biblioteques.reus.cat.

Premi de narrativa Ciutat de Reus Diré el que em fuig

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.