Notes de premsa

116 equips i més d’un miler de jugadors i jugadores al 40è Torneig XII Hores Minibàsquet Reus- Ramon Bosch

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 26/04/2023
Presentació 40è XII Hores Minibàsquet Reus
Presentació 40è XII Hores Minibàsquet Reus

Del 28 de maig a la tarda fins al dilluns 1 de maig tindrà lloc el 40è Torneig XII Hores Minibàsquet Reus - Ramon Bosch, conegut popularment com les “XII Hores”. Enguany, el certamen està de celebració, ja que arriba a les quatre dècades de vida. Més d’un miler de jugadors i jugadores de bàsquet des d’escolar (5-6 anys) i fins a aleví (11-12 anys) repartits en 116 equips, gaudiran d’un dels torneigs de minibàsquet més importants de Catalunya i de l’Estat. L'esdeviment compta, un any més, amb el suport de l'Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure, i ha esdevingut des de fa anys un referent en la seva categoria, tant a nivell català com estatal. El regidor d'Esports, Pep Cuerba, ha participat aquest matí al costat d'Isidre Guinjoan, president del Club Natació Reus Ploms; Armand Llauradó, president del CB La Salle Reus i Xavi Dorado, director tècnic del Ploms Salle Reus en la presentació de la competició. 

Enguany un centenar dels conjunts participants provenen d’Aragó, les Illes Balears, la Comunitat Valenciana i de fora de la província de Tarragona, mentre que la quinzena d’equips restants són del mateix club, de la ciutat i del Camp.

En total, es jugaran 275 partits des de la tarda del 28 d’abril i fins al dilluns 1 de maig, quan es disputaran les finals. La 40a edició del Torneig es jugarà en tretze pistes repartides pel pavelló Joan Sirolla del Club Natació Reus Ploms i pels polilleugers Alberich i Casas, Ciutat de Reus i Joan Rebull.

Presentació 40è XII Hores Minibàsquet Reus
Presentació 40è XII Hores Minibàsquet Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.