Notes de premsa

Últimes entrades pel concert de celebració dels 10 anys de l’Accents amb Judit Neddermann a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/05/2023
Cartell concert Judit Neddermann a Reus

El Festival Accents (www.festivalaccents.cat) inicia aquest divendres els actes de celebració del seu 10è aniversari i ho fa amb un concert especial gràcies a l'aliança amb el Mercat de la Música Viva de Vic (MMVV) amb el projecte el MMVV es Mou.

Gràcies a aquest acord de col·laboració entre el festival reusenc, que enguany celebra 10 anys i que compta amb el suport de la regidoria de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, i el MMVV, que a la tardor celebrarà el seu 35è aniversari, la cantautora catalana Judit Neddermann inclou la ciutat de Reus en la gira de presentació del seu nou disc "Lar", que tot just acaba de sortir al mercat.

Nedderman actuarà aquest divendres 19 de maig a les 21:00 h a l'Auditori de la Santa Llúcia de Reus en un concert a trio. Les últimes entrades  per aquesta actuació es poden comprar al preu de 15 euros a www.codetickets.com. El dia del concert, el preu de l'entrada serà de 20 euros, si finalment queden entrades a taquilla.

El projecte el MMVV es Mou va néixer fa dos anys i el seu objectiu principal és el de programar propostes que presenten nou disc abans de setembre, fet que ha portat al MMVV a buscar complicitats amb altres Festivals del territori, com és el cas de l'Accents, que també tenen interès en alguns d'aquests artistes. D'aquesta manera, el MMVV i el Festival Accents col·laboren en la promoció i la difusió de noves propostes. "Per nosaltres ha estat tot un honor que una institució tan important al nostre país com és el Mercat de la Música Viva de Vic hagi pensat en el Festival Accents per fer arribar El MMVV es Mou a les comarques del sud de Catalunya", ha explicat Isaac Albesa, el director artístic de l'Accents.

Tret de sortida al 10è aniversari de l'Accents
Judit Nedderman serà l'artista convidada per donar el tret de sortida a la programació del 10è aniversari de l'Accents, que se celebrarà bàsicament durant la tardor 2023 i l’hivern del 2024. La cantant del Maresme presentarà a Reus un disc d'agraïment de l'artista envers les influències que han marcat la seva carrera musical que són la música brasilera i el folklore ibèric. Ens trobarem amb unes cançons alegres i naturals com ella mateixa, que interpretarà acompanyada de la guitarra i el pandero i liderant un trio en el qual també hi canten Nerea Pozo i Nacho Melús.

Cartell concert Judit Neddermann a Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.