Notes de premsa

L'espectacle "Caterina" posa punt i final a les Biblioteques amb DO d'aquest estiu

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/07/2023
cloenda_del_cicle_biblioteques_amb_do-20230725125637.jpg

La Cia. La Dona Calva, amb l'espectacle "Caterina", serà l'encarregada de posar el punt i final al cicle de Biblioteques amb DO que s'ha realitzat cada dilluns del mes de juliol a la Biblioteca Central Xavier Amorós, en el marc de la programació d'estiu de les Biblioteques Municipals de Reus. 

"Caterina" és un espectacle per a tots els públics, però dirigit a un públic adult. Combina el teatre de titelles i objectes i la música en directe d'una guitarrista per explicar la història d'una àvia que és incapaç de donar alguns dels seus objectes, dels quals no es vol desprendre. Haurà de fer un viatge al seu interior per començar a sanar tot allò que va bloquejar en el passat.

El personatge és un collage de materials reciclats de les nostres àvies, representa un petit homenatge a elles i a les experiències viscudes que dipositem en els objectes, dotant-los així de significats personals i íntims. 

L'espectacle començarà a les 19:00 h al pati exterior de la Biblioteca Central Xavier Amorós. Les Biblioteques Municipals particien un any més al projecte "Biblioteques amb DO" del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya com a representant de la DO Catalunya i, per aquest motiu, s'ofereix una copa de vi d'aquesta DO catalana. 

El cicle va començar el dia 3 de juliol, amb "Xavier Amorós: poesies amb Denominació d'Origen", a càrrec de Glòria Coll i Apel·les Carod, violinista. En total s'hauran fet 5 espectacles diferents al llarg de tots els dilluns del mes de juliol. 

cloenda_del_cicle_biblioteques_amb_do-20230725125637.jpg

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.