Notes de premsa

Obertes les inscripcions per la programació de tardor dels tallers del Casal de les Dones

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 20/09/2023
Casal de les Dones

El Casal de les Dones presenta una nova programació de tallers gratuïts per aquesta tardor. Les activitats començaran la primera setmana d'octubre i està previst que acabin la setmana del 18 de desembre. Entre altres objectius, les activitats ofereixen a les dones participants l'oportunitat de desenvolupar els seus talents, augmentar el creixement personal i relacionar-e entre elles i establir complicitats.

Inscripcions
L'obertura de les inscripcions es fa aquest dimecres 20 de setembre a les 12 h, fins que s'ocupin totes les places. Les inscripcions es poden fer per Internet a través del web inscripcions.reus.cat o de manera presencial al Casal de les Dones. També es pot sol·licitar informació i inscripció a través de l'adreça electrònica [email protected]

En concret els enllaços de les inscripcions de cada taller són els següents:

Els tallers
Els tallers programats són els següents:

  • Gestió de l'estrès: dimarts de 17.30 a 19.30 h

  • Autodefensa femenina especialitzada en Jiu-Jitsu: dimarts de 19 a 20.30 h

  • Dansa lliure: dimecres de 19 a 20.30 h

  • Meditació: divendres de 17.30 a 19.30 h

Casal de les Dones
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.