Notes de premsa

Tot a punt pel IV Trofeu Ciutat de Reus de BTT

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/10/2023
Cartell IV Trofeu Ciutat de Reus de BTT

El pròxim diumenge, 15 d’octubre, tindrà lloc la quarta edició del Trofeu Ciutat de Reus de BTT – Reus Bike Race 2023, organitzat pel club ciclista BTT Reus Bike Race amb la col·laboració de la regidoria de Salut i Esports i Reus Esport i Lleure. Una cita consolidada en el món de la BTT que acull corredors i corredores de primer nivell i suposa una magnífica oportunitat per a gaudir amb respecte de la natura que envolta la ciutat, els seus paratges, senders i corriols.

La cursa, amb sortida i arribada al polilleuger Ciutat de Reus al Barri Gaudí, consta de dos circuits. Un circuit llarg de 39 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell, que va per la zona de Reus – Castellvell i un circuït curt de 29 quilòmetres i 690 metres de desnivell, que va per la zona de Reus- Castellvell- Vilaplana.

L’aforament de la prova és d’un màxim de 500 ciclistes. Les inscripcions es poden fer al web www.reusbikerace.com o el mateix dia de la cursa.

Des de l’organització s’espera una gran participació en la prova i s’agraeix l'enorme esforç que fan tots els membres del club; els voluntaris; els esponsors i patrocinadors; l’Ajuntament de Reus pel seu suport i a tota la gent implicada en l'esdeveniment.

La cursa finalitzarà al polilleuger Ciutat de Reus amb el lliurament de trofeus de les diferents categories i avituallament pels participants.  

Cartell IV Trofeu Ciutat de Reus de BTT
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.