Notes de premsa

L'Academia de Artes Escénicas atorga una Medalla d'Or al Trapezi de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 11/10/2023
Trapezi 2023 Varis

L'Academia de Artes Escénicas d'Espanya ha distingit a la Fira del Circ de Catalunya, Trapezi, de Reus amb una Medalla d'Or. La cerimònia de lliurament, que servirà per repartir aquests reconeixements i també els Acadèmics d'Honor, es farà amb una gran gala el pròxim dia 27 de novembre a Madrid. 

Els Acadèmics d'Honor que rebran el reconeixement són, segons ha fet públic l'Academia espanyola, Ana Belén, Carlos Latre, Josep Maria Pou, el ballarí i coreògraf Chevi Muraday, l'actriu catalana Emma Vilarasau, i el ministre de Cultura de Colòmbia, Ramiro Osorio, entre d'altres.

Pel que fa a les Medalles d'Or, l'Academia de Artes Escénicas ha premiat també al Festival de Música i Dansa de Granada, el Liceu, el Teatro Arriaga del País Basc, el Teatre Escalante del País Valencià i el Teatro San Pol de Madrid. 

Trapezi 2023 Varis
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.