Notes de premsa

Noves propostes de formació per a les entitats aquesta tardor

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 19/10/2023
Imatge formació entitats tardor 2023

La Regidoria de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Reus inicia aquest mes d’octubre noves propostes formatives dirigides a les entitats de la ciutat. Aquestes formacions, que es programen periòdicament, tenen l’objectiu de dotar a les associacions de la ciutat de les eines bàsiques per tirar endavant l'activitat del seu dia a dia en àmbits com la comunicació, la gestió, la dinamització interna, el voluntariat, les activitats, etc.

Les formacions són gratuïtes i només cal fer inscripció prèvia a l’enllaç https://forms.gle/Y7Cbubwjj59Px6x1A,   o per correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 977010029

La programació d’aquest darrer trimestre, a petició de les pròpies associacions, s’ha enfocat a les eines de comunicació i a les activitats de l’entitat per tal d’ampliar la base social, fent-se més visibles, més properes i amb programacions renovades i de nova generació.

La regidora de Relacions Ciutadanes, Maria del Mar Escoda, afirma que “des de l’Ajuntament es continuarà apostant per oferir formació i assessorament al teixit associatiu de la nostra ciutat perquè esdevinguin agents d’escolta activa, per contribuir al seu enfortiment i a un treball conjunt col·laboratiu i participatiu que les hi permeti continuar creixent i contribuir a la millora de la nostra ciutat”.

Les formacions previstes són les següents:

Dimarts, 24 d’octubre de 18.30 a 20h al centre cívic Mestral «TREU-LI SUC AL CANVA!» Un taller pràctic on aprendràs a crear dissenys per a diversos tipus de projectes: vídeos, flyers, continguts per a xarxes socials, papereria, cartelleria, etc. Podràs crear els teus propis dissenys des de zero i descobrir plantilles que podràs personalitzar.

Dijous, 9 de novembre de 18.30 a 20h a la sala d’actes de l’antic hospital «PENSAR, ATERRAR, PREPARAR I FER PARTICIPAR! COM MUNTAR ACTIVITATS A L’ASSOCIACIÓ» A l’hora de muntar qualsevol activitat segur que penseu que sempre sou les mateixes persones. Molta feina i poca gent per fer-la... És possible canviar les inèrcies? Podem pensar activitats que tinguin més ganxo? No només a nivell de participació sinó també a nivell d’organització? Idees i consells per potenciar.

Dimarts, 14 de novembre de 18.30 a 20h. Curs en línia.  «INSTAGRAM I FACEBOOK ADS»  Entendreu quins són els conceptes claus de publicitat en línia. Aprendreu a crear una bona campanya de comunicació de facebook i instagram per aconseguir els objectius de l’entitat; alhora podreu aprendre a crear les vostres primeres campanyes de publicitat, com funciona la plataforma i a segmentar correctament.

Dimarts, 28 de novembre de 18.30 a 20h al centre cívic Mestral «LES XARXES SOCIALS A LA MEVA ENTITAT « Aquesta formació t'ajudarà a comprendre com les xarxes socials poden ser una eina poderosa per a la teva entitat, com arribar al teu públic i com gestionar-les de manera efectiva per aconseguir els teus objectius. Durant aquesta formació, explorarem les estratègies, eines i les millors pràctiques per aconseguir un ús eficaç de les xarxes socials a la teva entitat.

Dimarts, 12 de desembre de 18.30 a 20h al centre cívic Mestral «PRESÈNCIA I COMUNICACIÓ DE/A LA TEVA ENTITAT « Aquest taller està dissenyat per aprofundir en les habilitats de comunicació, tant cap a l'exterior com dins de la vostra entitat. No només se centrarà en les estratègies tradicionals de comunicació, sinó també en les eines i recursos digitals disponibles. Aprendreu com establir una identitat de marca sòlida, com transmetre el vostre missatge de manera efectiva i com fer créixer la vostra influència i comunitat.

Imatge formació entitats tardor 2023

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.