Notes de premsa

REDESSA enceta un cicle de conferències dedicades a l'emprenedoria amb la presentació del llibre "Històries empresarials de Reus"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 26/10/2023
Presentació del llibres Històries Empresarials de Reus

Les instal·lacions de REDESSA Viver han acollit la presentació del llibre “Històries empresarials de Reus”, del periodista i escriptor, Joan Antoni Domènech. L'acte ha convocat una trentena d'emprenedores i emprenedors i enceta un cicle de xerrades dedicades a l'emprenedoria. 

La xerrada ha tingut per objectiu també, animar als assistents a seguir treballant en els seus projectes. Així, tal com ha explicat l’autor del llibre, “Reus i REDESSA són l’entorn ideal per a emprendre projectes, perquè aquesta ciutat té una tradició emprenedora molt arrelada i un esperit col·lectiu empresarial i social, excepcional”.

Durant la presentació, el regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha assegurat que “el llibre és una lectura indispensable per a aquelles persones que tenen interès en la història de la ciutat i en el món de l'empresa". 

El llibre es va presentar el passat mes de juny i tot just s’acaba d’editar una segona edició. La publicació teoritza sobre el perquè del gran dinamisme econòmic i social de Reus al llarg dels darrers segles i recull experiències i testimonis -alguns d’ells inèdits- que exemplifiquen el dinamisme empresarial de la ciutat.

Presentació del llibres Històries Empresarials de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.