Notes de premsa

“Vols donar forma al teu model de negoci?”, el nou programa de suport a les empreses i microempreses

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/10/2023
Cartell itinerari suport empreses

Amb l’objectiu de donar resposta i promoure noves accions que ajudin a l’enfortiment del teixit econòmic, adequades a les necessitats actuals de l’activitat econòmica, la Regidoria de Promoció Econòmica i Coneixement inicia el programa formatiu «Vols donar forma al teu model de negoci ?» dirigit a les empreses i microempreses.  

Aquest programa pretén donar eines i coneixements per aprofundir en aquells àmbits que tota empresa hauria de treballar o tenir clar, ja que són claus per a l’estratègia i enfortiment de tots els models de negoci independentment del sector o al públic al qual pertanyin o vagin dirigits.

Per tant, l’objectiu és donar eines i recursos per facilitar i optimitzar la gestió del treball quotidià, tenir identificada i treballar l’estratègia del model de negoci, tenir ben identificats als clients i detectar-ne de nous per saber de quina manera arribar a ells, donar a conèixer petites accions per a ser més sostenibles i saber interpretar els números de l’empresa per a conèixer els productes i serveis més rentables.

El contingut del programa és el següent:

7/11/2023  Reflexions per quan lideres un negoci amb David Alonso

9/11/2023 – Formes jurídiques i obligacions fiscals amb Cristina Budi

15/11/2023 – Model Canvas, treballa l’estratègia de la teva empresa amb Josep Ma Vallvé

16/11/2023 – Com conèixer el meu mercat i saber si el meu producte o servei encaixa amb Amanda Figueras

21/11/2023 – Posem una mica d’ordre als números; les claus del Pla econòmic i financer amb Jordi Andreu Corbatón

23/11/2023 – Com incorporar valors de sostenibilitat al teu model de negoci amb Imma Pérez

29/11/2023 – Estratègies per comunicar. Com arribem al nostre client? amb Bibiana Villa

Els participants podran assistir a totes les sessions o només a aquelles que considerin més interessants per la seva activitat. Les persones interessades en participar-hi poden fer la inscripció enviant un correu a [email protected] o al portal d'inscripcions https://inscripcions.reus.cat/volsdonarformaalteumodeldenegoci1

 

 

Cartell itinerari suport empreses

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.